Just nu har Jobbporten.se 1537 lediga tjänster

Om jobbporten
Jobbporten AB (grundat 2004) driver Sveriges Jobbsökmotor - www.jobbporten.se, de nischade jobbsiterna www.chefjobb.se, www.ekonomjobb.se och www.lakarjobb.se samt det onlinebaserade rekryteringssystemet JobPlanner (www.jobplanner.se).

Jobbporten.se – Sveriges Jobbsökmotor var år 2004 landets första jobbsite som fungerar som en sökmotor. Jobbporten.se har bäst kvalitet i mötet mellan arbetsgivare och arbetstagare med drygt 800 yrkeskategorier som betyder att varje annonsutskick träffar exakt rätt målgrupp av arbetstagare. Här kan företag profilera sig och annonsera efter all typ av personal.

Chefjobb.se – är Jobbportens nischade site för chefsrekrytering. Rekrytera ledare från hela Sverige med hjälp av annonser som mailas ut till exakt rätt kandidater. Se mer på www.chefjobb.se.

Ekonomjobb.se _ Jobbsiten för ekonomer och rekrytering av ekonomer. Med drygt 30 olika inriktningar får kandidater exakt de jobbtips de vill i sin mail och rekryterare träffar helt rätt i sin annonsering.

Läkarjobb.se – Läkare från hela Sverige och många andra länder använder denna site för att ha koll på sin karriär. Alla specialiteter för läkare finns att bevaka för läkare och varje rekryteringsannons mailas till exakt rätt målgrupp

JobPlanner – Jobbportens rekryteringssystem gör att du som rekryterare får överblick på dina annonser, ansökanden och all kommunikation med arbetstagare som sökt sig till ditt företag. Utvecklat med fokus på enkelhet. Här gör du allt ifrån att skapa nya annonser, publicera och redigera annonser samt hantera all kommunikation med kandidater. Vill du ha ett testlogin till detta system så klicka här…För arbetstagare
På jobbporten.se kan du söka jobb inom alla branscher. Du kan också göra dig sökbar för arbetsgivare genom att på några minuter lägga in din CV, samt lägga in en jobbevakning för att få gratis jobbtips till din mail. För dig som arbetstagare är allting gratis på Jobbporten.se

För arbetsgivare
Oavsett vilken kompetens du söker kan vi hjälpa dig med optimal exponering mot rätt målgrupp. Jobbporten är bla upphandlade av Göteborgs stad sedan 2005 och har totalt hjälpt drygt 200 kunder med annonsering mot allt ifrån ingenjörer och ekonomer till läkare, rektorer och chefspersoner av olika slag.

För frågor om annonsering annons@jobbporten.se

Har du en annons kan du maila den till denna adress också. Uppge bara sista dag du vill ha den på siten, dina kontaktuppgifter (vilket företag du arbetar på, namn, adress, mail och telefon) och eventuellt övrig info så publicerar vi annonsen samt meddelar dig då den är utlagd samt mailad till rätt målgrupp.

Har du frågor till oss
Info@jobbporten.se

Har du tips till oss
tips@jobbporten.se

Vill du erbjuda en marknadsföringstjänst
marknad@jobbporten.se

Teknisk support
support@jobbporten.se
© 2005-2011 JOBBPORTEN.SE   |   Privacy policy   |   Villkor   |   Nätverk   |   Partners   |   Sitemap