jobbporten.se

Välj en karriär inom vården på Åland om du vill jobba där du gör skillnad utan att förlora balansen i livet. Här finns både lugnet och äventyren, tryggheten och utmaningarna.

Att arbeta på Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ger dig möjlighet att utvecklas och du blir sedd och hörd som kollega redan från dag ett. ÅHS får också beröm för bra handledning och introduktion till nya medarbetare. Sam­manhållningen blir snabbt stark när alla jobbar tillsammans som ett lag för patienterna.

Du får också en lugnare och mer balanserad vardag. Jämfört med Sverige är arbetsdagarna kortare, vanligen kl. 8-15.45. Stämningen på arbetsplatsen är familjär, eftersom ÅHS består av många små kliniker går det snabbt att lära känna alla.  

Ålands hälso- och sjukvård ansvarar för den offentliga vården på Åland och söker ofta nya medarbetare till både hälsocentral och sjukhus. Läkare, vårdpersonal, tand­läkare, paramedicinare men också övrig special- och servicepersonal.

Med 1.000 anställda är ÅHS en av de största arbetsgivarna på Åland. I jämförelse med större sjukhus är organisationen ändå liten, vilket gör verksamheten smidigare och be­slutsvägarna kortare. Som anställd försvinner du inte i mängden utan är en betydelsefull medarbetare med möjlighet att ta plats och ansvar.

LIVET PÅ ÅLAND I ETT LUGNT OCH TRYGGT samhälle är också en stor fördel. Du har mer tid för familjen och barnen få växa upp i en hållbar och harmonisk miljö. Skolorna har gott rykte och barnen kan cykla själva till sina kompisar. Många föreningar och ett rikt kul­turliv gör att det finns många idrotter och andra fritidsaktiviteter att välja mellan för både barn och vuxna. Dessutom är det alltid nära till havet och naturen.  

De korta avstånden gör att du slipper pendling och bilköer, vilket i sin tur ger mer tid till fritid. Tid som du i stället kan investera i dina egna intressen och relationer.

DET FINNS MED ANDRA ORD många anledningar att välja Åland, särskilt om du söker en meningsfull karriär i en fin miljö. Även de korta beslutsvägarna, möjligheten till stort eget ansvar och den familjära stämningen gör Ålands hälso- och sjukvård till en attraktiv arbetsplats. Vi ser fram emot din ansökan!

Bransch

Hälso- och Sjukvård

Anställda

1000

Huvudkontor

Mariehamn

Missa inga lediga jobb från Ålands hälso- och sjukvård

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor