jobbporten.se

  Avesta kommun

Vi bygger Avestas framtid och din insats skapar mervärde för våra medborgare

Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun, allt fler vill leva, bo och verka i Avesta. Som kommun och arbetsgivare innebär det ett ökat rekryteringsbehov på grund av utökning av våra verksamheter. Samtidigt är vi mitt i en generationsväxling som också ökar våra behov av ny kompetens på plats. Ett jobb hos oss betyder att du är med och bygger framtidens Avesta. Du skapar trygghet och utvecklar vår stad. Tillsammans gör vi skillnad! 
Att arbeta hos oss innebär att du är med och bygger framtidens Avesta. Du bidrar till att skapa trygghet och utveckla vår stad. Vi är ca 2000 medarbetare som alla bidrar till att göra Avesta till en attraktiv stad att bo, leva och verka i. Vi är stolta över det arbete vi gör. Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun. Detta tillsammans med den generationsväxling vi står inför, gör att vi behöver rekrytera många nya medarbetare inom alla områden av den kommunala verksamheten.
Vi arbetar för att få rätt person på rätt plats i rätt tid och vi vill organisera så att alla lyckas. Som ett led i detta har vi skapat en utbildningsplattform för våra ledare och medarbetare. Där lägger vi grunden för att vi tillsammans lyckas med uppdraget.
Bransch

Sociala insatser

Anställda

2 030

Huvudkontor

Avesta

Webbplats
Avesta kommun
Sociala medier

Avesta kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Avesta kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor