jobbporten.se

  Bräcke diakoni

En plats att göra skillnad
Det gemensamma för oss som arbetar på Bräcke diakoni är vårt engagemang och vilja att göra skillnad oavsett vilken titel vi har. Vi är fysioterapeuter, psykologer, sjuksköterskor, fastighetstekniker, läkare, hotellreceptionister, undersköterskor, ekonomer - och många fler.

Bräcke diakoni startade 1923 och vår vision var då liksom den är idag att arbeta för ”Ett medmänskligare samhälle". Det innebär att vi vill identifiera behov och göra skillnad i människors vardag. Det betyder också att vi delar med oss av vår kunskap och är självklart beredda att lära av andra. Dessutom vill vi se till att samhällets resurser används på bästa sätt – där de behövs.

Vinster återinvesteras - idéburenhet
Som idéburen stiftelse har vi inga ägare och drivs först och främst av viljan att göra skillnad. Inte av att göra vinst. Även om vi behöver ha en sund ekonomi så återinvesteras den vinst vi gör i våra egna verksamheter.

Idag har vi omkring 40 verksamheter inom framför allt områdena primärvård, äldreomsorg och LSS. Vi har verksamhet på många olika platser i landet, bla Göteborg, Alingsås, Stockholm, Skaraborg och Jönköping. För att kunna vara en del av forskning och utbildning är vi delägare i Marie Cederschiöld Högskola.

Medarbetarskap
Som medarbetare inom Bräcke diakoni får du en trygg anställning hos en samhällsaktör som satsar långsiktigt. Självklart finns kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pensionsförsäkringar och annat som gör anställningen hållbar. Utöver det erbjuds du samtalsstöd om livet blir kämpigt och personalerbjudande på vår kurort i Falköping.

Varje medarbetare på Bräcke diakoni är bärare av organisationens vision och värdegrund. Vi vill bidra till att skapa ett medmänskligare samhälle och strävar efter att förmedla detta i varje enskilt möte, såväl med kollegor som med människor i och utanför våra verksamheter. För att skapa en sådan kultur krävs ett personligt och aktivt engagemang från oss alla som arbetar på Bräcke diakoni.

Välkommen du också!

Bransch

Idéburen vård och omsorg

Anställda

Ca 1200

Huvudkontor

Göteborg

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Peta

Fysioterapeut i neurovårdsteamet primärvårdsrehab

Magnus

Läkare, vårdcentral

Anna

Specialistsjuksköterska

"Jag känner mig stolt att arbeta i teamet och det är givande att kunna se och följa patientens
utveckling."

”Hos Bräcke Diakoni får jag frihet att själv styra mitt arbete som läkare.”

”Bräcke diakoni är en platt organisation med korta beslutsvägar, som medarbetare får man stort inflytande och egna initiativ tas på allvar.”

Bräcke diakoni i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Bräcke diakoni

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor