jobbporten.se

  Geriatrik, Stockholms läns sjukvårdsområde

Om Geriatriken

Vi är två geriatriska kliniker inom Stockholmsläns sjukvårdsområde (SLSO), som i sin tur är en del av Region Stockholm. Vi finns på två platser i regionen och vi är ungefär 450 medarbetare totalt. Jakobsbergsgeriatriken ligger på Jakobsbergs sjukhus, Järfälla. Sabbatsbergsgeriatriken ligger på Sabbatsbergs sjukhus vid Odenplan. Som anställd hos oss blir du en del av SLSO som totalt har ca 12 000 medarbetare inom cirka 110 olika yrkeskategorier. Vi är en stor organisation med otroligt mycket möjligheter!

Vårt uppdrag 

Geriatrisk vård är specialiserad på att utreda, behandla och rehabilitera sjukdomar och tillstånd som är vanliga hos sköra äldre. I vården ingår både medicinsk behandling och rehabilitering.

Geriatriken ser till hela patientens behov och arbetar i så kallade interprofessionella team som samarbetar runt patienten. I dessa team ingår arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Vi vill vara en lärandemiljö och tar därför emot studenter och praktikanter inom de flesta yrkeskategorier. Vi bedriver också forskning i samarbete med FOU.

SLSOs värdegrund

Patientens fokus
Allas lika värde
Arbetsglädje

Vi gillar vår arbetsplats

I vår årliga medarbetarenkät kan vi vara lite extra glada över att våra medarbetare känner så här kring sitt jobb och vår arbetsplats inom geriatriken:

  • Vi har ett meningsfullt jobb!

  • Vi är väldigt nöjda med våra chefer!

  • Vi är stolta över vår arbetsplats!

Vad säger våra medarbetare?

Välkommen till oss!

Bransch

Geriatrik

Anställda

450

Huvudkontor

Stockholmsläns sjukvårdsområde, som är en del av Region Stockholm

Lediga jobb från Geriatrik, Stockholms läns sjukvårdsområde

Nyfiken sjuksköterska sökes - Nu med möjlighet till sign-on bonus!

Stockholm - 7 dagar kvar

Läs mer

Missa inga lediga jobb från Geriatrik, Stockholms läns sjukvårdsområde

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor