jobbporten.se

  Göteborgs Stad, Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Välkommen till Sveriges största kommunala vård- och omsorgsaktör. Tillsammans skapar vi världens bästa stad för ett långt och värdigt liv.

Vi har bestämt oss för att leda utvecklingen i det som vi anser vara en framtidsbransch, vill du vara med? Inom äldreomsorgen bidrar du till livsglädje och välmående. 

Du blir del av en framtidsbransch
Vi vill skapa möjligheter för göteborgarna att leva ett självständigt och gott liv, långt upp i åren eller när hälsan sviktar. I takt med att många lever längre kommer fler att behöva vård och omsorg – på sina villkor.

För att lyckas med vårt uppdrag de kommande åren utvecklar vi våra arbetssätt och vår förmåga att tänka nytt. Som en av de största arbetsgivarna i vår bransch har vi goda förutsättningar att lyckas. Men vi behöver bli fler som med kunskap och engagemang vill vara med och driva utvecklingen.

Välkommen att bli del av ett engagerat team. Tillsammans skapar vi världens bästa stad för ett långt och värdigt liv.

Du ger och får oändligt mycket tillbaka
Som medarbetare hos oss bidrar du till nytta för både Göteborg och den enskilda göte-borgaren. Du är den som får vardagen att fungera och bli mer meningsfull. Du ger – och får oändligt mycket tillbaka. Det kan vara i form av uppskattning, livserfarenhet och be-rättelser. Eller när du ser att främjande insatser bidrar till bättre hälsa och ett friskare liv.

Hos oss möter du oftast människor under en längre tid. Det innebär att du blir en mästare på möten och relationer. För att spegla mångfalden hos de vi är till för behöver vi en bredd av kompetenser som kan bidra med olika perspektiv.

Oavsett bakgrund eller yrkeskompetens har vi alla en gemensam drivkraft: Att se hela människan. Och det är meningsfullt på riktigt.

Du får växa och utvecklas utifrån dina förutsättningar
Hos oss finns många möjligheter att utvecklas, för den som vill. I kraft av vår storlek kan vi erbjuda många olika vägar. Du kan växa i din yrkesroll, på bredden eller på djupet. För dig som är ny satsar vi på introduktion så att du snabbt kommer in i jobbet med hjälp av erfarna kollegor.

Vi strävar efter ett ledarskap som präglas av närvaro och tillit – som stöttar dig i din utveckling. Kanske leder det till att du hittar nya vägar inom verksamheten? Eller väljer att specialisera dig inom ett område som demens eller digitala vårdtjänster? Det kan till och med handla om ett lärande som aldrig tar slut. Just nu bygger vi upp ett unikt utvecklings- och kompetenscenter för att det ständiga lärandet ska komma hela verksamheten till nytta. Vi är också en av de få aktörer i vår bransch som bedriver egen forskning i samarbete med universitet.

Som du hör finns det många spännande möjligheter hos oss. Men så är vi ju också Sveriges största kommunala vård- och omsorgsaktör.

Du får en trygg arbetsgivare som vill att du är delaktig
Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bra förmåner. Vi vill att du ska ha en god arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid. Om du mår bra på jobbet, gör du också ett bättre jobb – och ytterst blir det bättre bemötande och service för de vi är till för.

Hos oss finns möjligheter att påverka och ha inflytande, i stort som smått. När vi gemensamt strävar efter att utveckla verksamheten skapas delaktighet och engagemang.

Vi är och vill vara en arbetsgivare som lyssnar och tar tillvara allas kompetens och perspektiv. Som alltid har fötterna på jorden och hjärtat hos de vi är till för.

Sociala medier
LinkedIn, Facebook

Bransch

Vård & Omsorg

Anställda

10 000

Huvudkontor

Zirkongatan 7

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Cecilia Granudd

Sjuksköterska

Maria Landin

Arbetsterapeut

Cecilia Granudd ansvarar för hälso- och sjukvården på vård- och omsorgsboenden för äldre. Se en kort film om hennes arbete. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Landin tränar människor att komma tillbaka till en fungerande vardag efter en sjukdom eller skada. Se en kort film om hennes arbete.

 

 

 

 

 

 

 

Göteborgs Stad, Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Göteborgs Stad, Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor