jobbporten.se

  Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning

Välkommen till Halmstads kommun

I den här introduktionen kommer du få en inblick i hur vår kommun styrs, vad vår målsättning är, hur vi ska nå dit och även träffa några av dina kollegor. Vi hoppas också att vi kan visa vad vi erbjuder dig som medarbetare och vad vi åstadkommer tillsammans varje dag.

Tillsammans strävar vi efter att utveckla Sveriges 18:e största kommun och ge service till våra 100 000 invånare. Vi har siktet inställt på att bli 150 000 - här får du vara med och leda utvecklingen!

På just din arbetsplats kommer du att få en närmare introduktion av din förvaltning eller ditt bolags arbete och vad ditt uppdrag innebär. Passa på att ta upp alla frågor som dyker upp under den här introduktionen med din chef.

Välkommen att klicka dig vidare in i introduktionen - backa med hjälp av pilen i webbläsaren när du vill tillbaka hit till första sidan.

Medarbetare berättar

Det är 8000 medarbetare som är Halmstads kommuns viktigaste ambassadörer. Det vi förmedlar om våra verksamheter och vår arbetsgivare gör skillnad.

Chefer och medarbetare ska tillsammans skapa förutsättningar för att göra ett bra jobb för de vi är till för – alla invånare, företagare och besökare i vår kommun. 

Engagerade medarbetare med en bra arbetsmiljö ger effekt i vardagen och det strävar vi tillsammans efter.

Bransch

Skola

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Halmstad

Sociala medier

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor