jobbporten.se

  Haninge kommun - Social- och äldreförvaltningen

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för.

På social- och äldreförvaltningen i Haninge kommun arbetar sammanlagt 1 600 medarbetare som på olika sätt stöttar människor i olika situationer i livet. Det finns en mängd aktiviteter och verksamheter under förvaltningens tak – allt med fokus på att ge medborgarna i Haninge kommun möjlighet att kunna leva ett gott liv.

Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa. Inom förvaltningen arbetar vi målinriktat i roller som personliga assistenter, undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och socionomer.

Haninge kommun erbjuder en trygg anställning med en rad olika förmåner, läs mer och ansök på haninge.se

Bransch

Vård & Omsorg

Anställda

1 600

Huvudkontor

Haninge

Lediga jobb från Haninge kommun - Social- och äldreförvaltningen

Kom och jobba som personlig assistent i sommar på bemanningscentrum.

Haninge - 37 dagar kvar

Läs mer

Sommarvikarier till äldreomsorgen i Haninge kommun

Haninge - 37 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Katarina Blocksjö

Sjuksköterska

Reza Mohammadi

Undersköterska

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag sökte timanställning som sjuksköterska i Haninge kommun för 18 år sedan när jag studerade till Distriktssköterska. Jag bor i kommunen och gillande tanken inte bara på närheten till arbetet utan även pga att det finns något givande med att arbeta för medborgarna i den kommun där man själv bor.

Vart arbetar du idag?

Jag arbetar idag som Resurssjuksköterska där jag jobbar i alla kommunens särskilda boenden inom äldreomsorgen och ansvarar även för bemanningen för sjuksköterskor och rehabpersonal. Jag ingår aven i Hälso och sjukvårdgruppen som arbetar med patientsäkerhetsfrågor på övergripande nivå.

Hur länge har du arbetat i Haninge kommun?

Det blir 18e året nu.

Hur ser du på utvecklingsmöjligheter i Haninge kommun?

Goda. Jag har själv arbetat 10 år som enhetschef i kommunen men själv valt att återgå till att arbeta som sjuksköterska. Man deltar även aktivt i sitt arbete i verksamheten i ledningsgruppen och har goda möjligheter att påverka. Det finns även en stark vilja till verksamhetsutveckling, vi ligger i framkant när det gäller digitala lösningar inom verksamhetsområdet

Vad är det bästa med ditt jobb som sjuksköterska?

Mötet med de boende och närstående. Teamarbetet i verksamheten där vi alla arbetar mot samma mål för den boende som är vår målgrupp. Att få känna sig delaktig och vara en del i ett sammanhang.

Varför rekommenderar du att söka en tjänst som sjuksköterska i Haninge kommun?

Det är en mkt bra arbetsgivare.. Bra förmåner med möjlighet till tex semesterväxling och bra arbetstider för sjuksköterskorna som inte jobbar på kvällar och helger. Bra kontinuitet i bemanningen.  

Dessutom är jag född och uppvuxen i Haninge och har bott här i hela mitt liv. Det känns naturligt att ge någonting tillbaka till en kommun där mina barn gått i skolan och där jag har föräldrar som åldras. Att finnas i ett sammanhang, att vara delaktig och bidra till området där jag bor.

 

 

 

 

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag praktiserade i Handens hemtjänst när jag studerade till undersköterska och då tyckte jag att jobbet kan passa mig. 

Vart arbetar du idag?

Idag jobbar jag som fastanställd i Västerhaninges hemtjänst.

Hur länge har du arbetat i Haninge kommun?

Jag hade min första praktikplats i Haninge året 2017/18. Efter min APL fick jag anställning som timvikarie på Bemanningscentrum med placering i hemtjänsten.

Vad är det bästa med ditt jobb som undersköterska?

Att jobba inom vård är det bästa upplevelse som jag har haft, att kunna hjälpa äldre personer och veta om deras bakgrund och tidigare erfarenheter, det är fantastisk.

Varför rekommenderar du att söka en tjänst som sjuksköterska i Haninge kommun?

Trevliga och hjälpsamma personal , fin miljö om man jobbar på hemtjänst då kan man se naturen.

 

 

 

 

Missa inga lediga jobb från Haninge kommun - Social- och äldreförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor