jobbporten.se

  Höganäs kommun

Varmt välkommen till Höganäs kommun!
 

Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.

Inte skrytsamma men stolta, det är höganäsbornas tankar om sin plats. Vi vet att Höganäs är en populär plats att bo, leva och verka på. Så populär att kommunens befolkningsmål ser ut att bli verklighet flera år innan förväntat.
Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med
hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i. 

Att vara en arbetsgivare där medarbetarna trivs och ser möjligheter är också viktigt för oss. Därför är vi glada över att många väljer att stanna länge och ger Höganäs kommun höga betyg år efter år i vår medarbetarundersökning. Vårt medarbetarundersökningsresultat (HME-index) var näst bäst i hela Sverige 2020, 85 av 100

Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker! 

Bransch

Utbildning

Anställda

1100

Huvudkontor

Höganäs

Vad säger våra medarbetare?

Ann Ternstrand

Rektor

Mikael Thegeståhl

Lärare i matte och NO

Kim O'Connery Göst

Förskollärare

Vilka utmaningar jag än stöter på, så upplever jag att det finns möjligheter att ta sig an dessa i Höganäs. Det känner jag tack vare att jag jobbar i en kommun och i en organisation som inte räds att ta tag i utmaningar och som ger mig förtroende i mitt arbete.

Jag och mina kollegor har möjlighet till att påverka utvecklingen av skolan och det känns riktigt bra. Utbildningsförvaltningen i Höganäs är liten, skolorna är lagom stora och det är nära till kollegor och chefer. Här är stämningen familjär och det är lätt att bygga nya relationer.

Jag är definitivt på rätt arbetsplats. Jag har en skolledning som ger mig sitt fulla stöd och uppmuntrar mig och kollegorna till att utvecklas och testa på nya pedagogiska metoderVi har även goda utbildningsmöjligheter och jag upplever jag att kommunen verkligen satsar på mig som förskollärare och vinsten i det är ömsesidig

Missa inga lediga jobb från Höganäs kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor