jobbporten.se

Populär Arbetsgivare

  Klara

Om oss

Klara är det gemensamma namnet för tidigare Rent a Doctor, Rent a Nurse, Rent a Socionom, Care Team, Elevhälsa och Resursteamets logopeder

Vår bransch förändras i takt med att samhället utvecklas. Redan 1994 var Rent-A-Doctor först att erbjuda stafettläkare. Vi heter numera Klara och vi förser våra kunder med rätt kompetens i rätt tid och på rätt plats – läkare, sjuksköterskor, socionomer, psykologer och personal inom elevhälsa samt logopeder. Med fördomsfri bemanning vill vi se till att rätt person hamnar på rätt plats.

Klara är auktoriserat bemanningsföretag

Från första stund som bemanningsföretag fick möjlighet att auktoriseras, har vi varit auktoriserade av bransch- och arbetsgivarorganisationen Bemanningsföretagen, numer Kompetensföretagen. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring som skyddar kunderna, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor utfärdade av Kompetensföretagen (där vi är medlem), och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Ett av de ledande bemanningsföretagen

Som ett av de ledande bemanningsföretagen inom vården bidrar Klara till att livsviktiga utredningar och behandlingar kan genomföras, vårdköer kortas och att vårdcentraler och mottagningar kan hålla öppet.

5 500 personer uppskattas vara helårsanställda inom svensk vårdbemanning. Stafettläkare hjälper till exempel 12 000 patienter en helt vanlig dag på vårdcentraler runt om i landet.

Vi rekryterar fördomsfritt med fokus på kompetens, erfarenhet och potential. Vi vill ge alla en rättvis chans på arbetsmarknaden, och att talanger ska få chansen att blomma ut. Det är bra för såväl våra konsulter som våra kunder.

Klara är samtidigt en strategisk resurs. I samarbete med våra kunder kan vi bidra till bättre upphandlingar, effektivare och mer hållbar resursplanering, och kontinuitet inom bemanningen.

Från landsting som arbetat med att utveckla sina upphandlingar, och från andra delar av arbetsmarknaden, vet vi att mer långsiktiga samarbetslösningar bidrar till flexibilitet, hållbarhet och kostnadseffektivitet i verksamheterna.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Välkommen till oss på Klara.

Vår vision

Klara var först med hyrpersonal

Bransch

Bemanningsföretag

Anställda

122

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Klara
Sociala medier

Lediga jobb från Klara

Barnoftalmolog till Mölndal fram till september

Mölndal - 32 dagar kvar

Läs mer

ögonläkare söks till Karlskoga veckorna 15, 16, 18, plus jämna veckor mellan 36-50

Karlskoga - 32 dagar kvar

Läs mer

Primärvårdsuppdrag i Sörmland . Pendelbara från Stockholm och Örebro!

32 dagar kvar

Läs mer

Skolläkare till grundskola i Falun

Falun - 32 dagar kvar

Läs mer

Skolsköterska till grundskolor i Upplands Väsby

Upplands Väsby - 32 dagar kvar

Läs mer

Skolsköterska till grundskola i Bromma

32 dagar kvar

Läs mer

Skolsköterska sökes till Söderort!

32 dagar kvar

Läs mer

Sammanställning av uppdrag inom Psykiatri, BUP och Rättspysikiatri

32 dagar kvar

Läs mer

Primärvårdsuppdrag Östergötland.

32 dagar kvar

Läs mer

Klara i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Klara

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor