jobbporten.se

  Kriminalvården

Kriminalvården är en statlig myndighet med ansvar för häkten, fängelser och frivård. Vi arbetar för att göra samhället säkrare, tryggare och att minska återfall i brott. I vårt uppdrag ingår också att transportera klienter mellan domstol, häkte och anstalt, men vi utför även transporter för Polisens och Migrationsverkets räkning.

Kriminalvårdens anstalter och häkten har sjuksköterskemottagningar där de intagna kan få vård. Som sjuksköterska hos oss kommer du bedöma och behandla patienter, med stort eget ansvar.

Som psykolog inom Kriminalvården kan du ha olika uppdrag, men gemensamt är det nära och självklara samarbetet med övriga medarbetare och fokus på att minska klientens risk för återfall i brott.

Kriminalvårdens verksamheter finns i hela Sverige. Vi behöver dig som vill vara med och skapa ett tryggare samhälle. Välkommen att söka jobb där du får vara med och göra skillnad för andra människor. Klicka på länken för att komma till våra lediga jobb Lediga jobb - Jobba hos oss | Kriminalvården (kriminalvarden.se)

Vad säger våra medarbetare?

Veronika berättar om arbetet som sjuksköterska i Kriminalvården:

Träffa Aslaug som är psykolog på en anstalt:

Bransch

Kriminalvård

Anställda

16 000

Huvudkontor

Norrköping

Webbplats
Kriminalvården

Missa inga lediga jobb från Kriminalvården

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor