jobbporten.se

  LäkarLeasing Sverige AB

För en bättre vård och en nöjdare personal


LäkarLeasing är ett vårdbemanningsbolag du kan lita på, för hos oss är det du som bestämmer. Vi sköter allt runt omkring ditt uppdrag så att du kan fokusera på det DU är bra på. Som konsult arbetar du på egna villkor när det passar dig. Oavsett om du är bemanningssjuksköterska eller stafettläkare. Oavsett om du vill jobba heltid eller deltid, på kortare eller längre sikt.

LäkarLeasing startade år 2005 och är ett av Sveriges största företag inom vårdbemanning. Vi vill förbättra och avlasta vården så att vårdpersonal kan ha full fokus på patienterna. Vår ständiga vision är en hållbar sjukvård där alla människor kan få rätt vård i tid. Vi finns över hela Sverige och Norge, med konsulter i alla regioner. Från korta vikariat i primärvården till heltidstjänster på specialistkliniker - vi har hittills bemannat över 200 000 uppdragsveckor. Hos oss på LäkarLeasing kan du känna dig trygg!

Vår ambition är att erbjuda kvalificerad vårdpersonal goda villkor, en känsla av tillhörighet och mer kontroll över sin arbetssituation för att skapa en attraktiv och hållbar arbetsmarknad inom sjukvården. Att avlasta vårdgivare och säkerställa en flexibel resursförsörjning inom sjukvården så att vårdplatser kan hållas öppna och vårdpersonalen kan fokusera på patienterna.
 

Bransch

Vårdbemanning

Anställda

60

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

LäkarLeasing Sverige AB i sociala medier

Missa inga lediga jobb från LäkarLeasing Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor