jobbporten.se

Bo i Luleå

Här finns plats för dig, oavsett hur du vill bo. I Luleå byggs det som aldrig förr. Helt nya bostadsområden växer fram, fler bostäder byggs i centrum och nya tomter skapas på landsbygden. Luleå växer och ska ha plats för minst 100 000 invånare år 2040. Vi hoppas att DU är en av dem! 

Leva i Luleå

Luleå kallas tiominutersstaden. Här är det nära till allt! Natur, stadsliv, skärgård, skog och flygplats. Här kan du ta del av ett brett utbud av restauranger, kulturevenemang och fritidsaktiviteter. Luleå är även en av de tryggaste kommunerna i landet. Här kan DU leva livet!  

Jobba i Luleå

Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 79 000 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Då ska du jobba med oss. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. De närmaste åren har vi ett stort rekryteringsbehov inom de flesta av våra verksamheter. En viktig förutsättning för att du ska kunna göra ett bra jobb är självklart att du har rätt kompetens. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, både genom kompetensutveckling och genom att ta mer ansvar i ditt arbete.

Vårt uppdrag är att skapa livskvalitet i Luleå. Tillsammans spelar vi en viktig roll för människors vardag, trygghet och utveckling.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg. 

Bransch

Sjukvård & Sociala insatser

Anställda

7000

Huvudkontor

Ej angivet

Vad säger våra medarbetare?

Lova Nyman

Undersköterska

Erja Revholm

Värdinna på Forsbacka äldreboende.

Vad är det bästa med ditt jobb på vård- och omsorgsboendet?
– Det låter klyschigt, men det bästa är att hjälpa andra människor och få ge lite glädje i vardagen till dem.
 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– När jag ser de äldres glädje och glimten i deras ögon. Det roligaste och varmaste är mötet med mina kunder, för mig är det viktigast, det är ju därför jag är här. Jag har också världens bästa arbetskamrater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missa inga lediga jobb från Luleå kommun - Socialförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor