jobbporten.se

  Mando Group AB, Mandometerklinikerna

Bransch

Sjukvård

Anställda

230

Huvudkontor

Huddinge

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Naomi Tsarfati Zysman

Leg. Sjuksköterska och MAS

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

”Jag sökte faktiskt inte jobb på Mando. Min kompis jobbade som sjuksköterska här när jag pluggade till sjuksköterska, så det var via den vägen jag började arbeta extra som undersköterska. Jag fick lära mig massor och hade aldrig jobbat med människor på detta sätt innan vilket var väldigt spännande och givande.”

Varför har du valt att stanna hos oss?

”För att jag fortfarande tycker att det är spännande, utmanande och utvecklande på samma gång. Det är ett intressant och alltid omväxlande arbete. Som sjuksköterska får man ansvara för patienternas behandling både gällande de medicinska aspekterna men också att leda omvårdnadsarbetet. Samarbetet tillsammans med mina kollegor i olika yrkeskategorier bidrar till ett grymt team där patientens vård är i fokus. Det är mycket givande när man får följa en patient genom hela behandlingen för att sedan se positiva resultat. Det satsats på ens personliga utveckling med utbildningar som gör oss i personalen starkare i våra arbetsuppgifter.”

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

”Ja, självklart. Det är ett toppenjobb. Såklart är det utmanande ibland och man känner sig otillräckligt men jag har grymma kollegor och jag får jobba med det som jag brinner för mest. Det är roliga arbetsuppgifter varje dag och man är alltid delaktig i patienternas vård.

Man måste inte ha tidigare erfarenheter med ätstörningar, det hade inte jag, men man lär sig så mycket när man börjar jobba på Mando. Framförallt är det otroligt givande att känna att man kan göra skillnad från dag ett. Man kan göra skillnad”

 

 

Mando Group AB, Mandometerklinikerna i sociala medier