jobbporten.se

  Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen

Nässjö storsatsar på karriärlärare

Nässjö kommun storsatsar nu på karriärlärare och tillsätter 65 tillsvidaretjänster. Satsningen ska leda till ännu högre undervisningskvalitet och är i förlängningen en satsning på eleverna.

Under våren tillsätts 65 karriärlärartjänster i Nässjö kommun. Särskilt undervisningsskickliga lärare ska handleda sina kollegor och därigenom öka undervisningskvalitén totalt sett, till nytta för alla elever.

Det finns två typer av karriärlärartjänster – utvecklingslärare och förstelärare. Utvecklingslärare arbetar på uppdrag av förvaltningen, ofta mer övergripande. Förstelärare arbetar på enskilda skolor på uppdrag av rektor. Antagningskraven är höga, och i rekryteringsprocessen som tagits fram i samarbete mellan fackliga organisationer, förvaltning och HR tittar man framför allt på tre områden; samspel, förståelse och design.

Nässjö kommun har även tidigare haft karriärlärartjänster, men har nu valt att erbjuda tillsvidaretjänster, vilket är ovanligt. Det blir också i det närmaste en fördubbling av antalet tjänster.

Se alla roller i satsningen under "Lediga jobb".

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Vi är en stor kommun sett till ytan med ömsom tätort och dramatisk natur. Runt om i kommunen bor drygt 31 000 kommuninvånare som på olika sätt behöver oss, varje dag - dygnet runt. Så att säga "jag jobbar på Nässjö kommun", kan innebära att du exempelvis befinner dig i centralorten Nässjö, i Forserum, i Malmbäck eller i Bodafors. Vi finns där kommuninvånarna finns.

Nässjö kommun har ett rikt industriellt arv och orten är känd som stor järnvägsknut. Med Nässjös geografiska läge kan du ta dig snabbt och enkelt till större städer, så som Jönköping, Växjö eller Linköping.

Vi uppmuntrar och tillvaratar en öppen diskussion och ser gärna att människor engagerar sig och med tankar, idéer och faktiskt arbete tar ansvar för kommunens utveckling.

Vi har jobben – du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Bransch

Utbildning

Anställda

1 001–5 000

Huvudkontor

Nässjö

Sociala medier

Lediga jobb från Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen

Speciallärare till Åkerskolan

Nässjö - 59 dagar kvar

Läs mer

Lärare årskurs 1-3 till Åkerskolan

Nässjö - 59 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag

Nässjö - 5 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare till Handskeryds förskolor

Nässjö - 5 dagar kvar

Läs mer

Vikariat i Engelska och Svenska på Brinellgymnasiet

Nässjö - 8 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Ann-Charlotte Lindell

Vad är det bästa med arbetsplatsen Annebergs förskola?

Stefan Ericsson

Stefan Ericsson är utbildad till fritidspedagog, SO-lärare och idrottslärare

Förskolan ligger nära skogen, vi har också möjlighet att besöka får och hästar som finns på promenadavstånd från förskolan. Sist men absolut inte minst är mina underbara kollegor en stor anledning till att jag trivs så bra.

Det bästa med Nässjö som arbetsplats är närheten till allt. Vi har till exempel bara några meter till sporthallen från skolans lokaler, nära till bowlinghallen och relativt nära till ishallen - vilket är väldigt smidigt för mig som idrottslärare. Vi får även möjligheter av Nässjö kommun att utvecklas i våra yrkesroller, genom bla kompetensutveckling.

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor