jobbporten.se

  Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Kom hit och jobba med oss på Barn- och utbildningsförvaltningen i Norrtälje kommun!

Vi letar efter dig som gillar utmaningar och tycker att framtiden verkar spännande. Det är ju faktiskt den som vi kan påverka, utveckla och forma och du blir en viktig del i våra unga kommuninnevånares utveckling.

Förutom alla skallkrav du kan läsa om i specifika annonser, vill vi berätta att jobbet med att utbilda våra barn och elever, är troligen det roligaste och viktigaste jobbet man kan ha i vår växande kommun. Samtidigt vill vi vara ärliga och säga att det även finns en hel del utmaningar, konstigt vore det annars. Men det är just den kombinationen som gör det så spännande.

Kommunens politiker och våra tjänstemän har tillsammans en målbild av att vi ska erbjuda Sveriges bästa skola till våra unga innevånare. Den ambitionsnivån gör att du kommer vara i allra högsta grad delaktig i utformningen av verksamheten idag och in i framtiden. Känns det spännande? Läs vidare och känn om du är rätt person för något av de uppdrag vi kan erbjuda.

Så här jobbar vi med att utveckla våra barn och ungdomar

”Alla barn och elever ska få möjlighet att nå sin fulla utvecklingspotential.” Vi bär alla ett gemensamt ansvar för att varje arbetsdag göra vårt yttersta för oss själva och för andra. Om det ska bli möjligt måste vi synliggöra det vi är bra på men också våga ta upp det vi kan bli bättre på och stötta varandra på vägen dit. På så sätt bygger vi en gemensam ansvarskultur där alla får plats och utrymme att lära och utvecklas som individer och ihop med andra. Skolutveckling handlar om att ständigt sträva efter att genomföra vårt gemensamma uppdrag mot uppsatta mål på ett ännu bättre sätt.

Syftet och målsättningen med vår skolutvecklingsplan är att ge förutsättningar för våra medarbetare att jobba för en likvärdig utbildning med god kvalitet för barn och elever.

Att jobba i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Norrtälje kommun i korthet
Norrtälje är en trygg kommun med över 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.  Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; Invånaren först, Allas lika värde och Höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor och utvecklar ett hållbart samhälle för alla att bo och arbeta i.

 

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2000+

Huvudkontor

Norrtälje

Sociala medier

Lediga jobb från Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Lärare mellanstadiet till Norrgärdsskolan

Norrtälje - 13 dagar kvar

Läs mer

Vårdlärare till vuxenutbildningen

Norrtälje - 5 dagar kvar

Läs mer

Lärare till resursklassen åk 7-9 Långjsökolan i Rimbo

Norrtälje - 30 dagar kvar

Läs mer

Fritidslärare på Bålbroskolan

Norrtälje - 10 dagar kvar

Läs mer

Köksbiträde till Länna skola 85% visstidsanställning (föräldravikariat)

Norrtälje - 38 dagar kvar

Läs mer

Timvikarier till Älmsta rektorsområde

Norrtälje - 13 dagar kvar

Läs mer

Lärare i Svenska till Rodengymnasiet

Norrtälje - 14 dagar kvar

Läs mer

Timvikarie till Ung fritid

Norrtälje - 23 dagar kvar

Läs mer

Barnskötare/fritidsledare (vikarie) till Elmsta skola

Norrtälje - 5 dagar kvar

Läs mer

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor