jobbporten.se

  Pelmatic

VI FÖRBÄTTRAR VÅRDSVERIGE, VILL DU VARA MED?
 

Pelmatic är ditt familjära bemanningsföretag inom hälso- och sjukvården i Sverige för dig som är sjuksköterska och läkare. Vi är familjeföretaget med den långa erfarenheten, vi har funnits i bemanningsbranschen sedan 1979 och har uppdrag för dig inom kommuner, regioner och privata aktörer.

Tillsammans med dig som sjuksköterska och läkare förbättrar vi vårdsverige – genom att du som konsult hos oss får ett uppdrag på rätt plats där varje ny dag innebär nya möjligheter för dig att göra det du gör bäst. Medan du tar hand om vården, tar vi hand om dig. Även om du är långt hemifrån på ett uppdrag får vi dig att känna dig betydelsefull och trygg. Vi är din arbetsgivare som bryr sig! Det är hos oss du tar av dig skorna och känner dig som en del i det familjära företaget.

Välkommen in till oss!
 

Varför ska du välja Pelmatic?
För att hos oss får du:

  • Varmt bemötande – Hemma hos Pelmatic lägger vi stor vikt vid arbetsglädje. Här ska alla trivas i en avslappnad atmosfär med högt i tak och mycket värme. Vi kallar det ”The Pelmatic Way”, en avslappnad men seriös arbetsfilosofi som ska genomsyra allt vi gör och hur vi bemöter varandra, våra konsulter och våra uppdragsgivare.

  • Trygghet – Pelmatic är arbetsgivaren som bryr sig! Vi vill att du ska känna dig betydelsefull och trygg. Oavsett om du jobbar långt hemifrån eller på din hemort finns vi alltid här för dig. Vid akuta ärenden som rör ditt uppdrag finns vi alltid tillgängliga på vår jourtelefon.

  • God service – När du tar hand om vården, tar vi hand om dig! Vi sköter allt det administrativa som rör boende, resor och avtal medan du fokuserar på ditt arbete och verkligen kunna slappna av när du är ledig.
     

HÄR ÄR NÅGRA AV VÅRA KONSULTCHEFER

När du tar uppdrag tillsammans med oss blir du en del av ett kompetent och positivt bemanningsföretag som varje dag stöttar dig i ditt uppdrag

Är du intresserad av att bli konsult hos oss? På vår hemsida https://www.pelmatic.se/ har du möjlighet att skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom kort!

Bransch

Bemanningsföretag

Anställda

15

Huvudkontor

Karlskrona

Webbplats
Pelmatic
Sociala medier

Pelmatic i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Pelmatic

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor