jobbporten.se

Tillräckligt stora för att leverera - tillräckligt små för att bry oss!

Reflekt är en norsk bemannings- och rekryteringsbyrå som tillhandahållit hälsopersonal till hälso- och sjukvården sedan 2004. Vi har erfarenhet och kompetens att lösa de flesta typer av bemanningsuppdrag och ger oss inte förrän vi har rätt kandidat till rätt jobb.

Reflekt erbjuder spännande och varierande arbetsplatser till sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, hälsopersonal och läkare på både sjukhus och kommuner i hela Norge. Reflekt har även uppdrag för sjuksköterskor offshore på en oljeplattform i Nordsjön.

På Reflekt arbetar vi efter värderingarna att vara ambitiös, personlig, generös och ärlig. Vi är ambitiösa och går långt för att erbjuda de bästa möjligheterna. Vi är personliga och goda rådgivare och medmänniskor för våra medarbetare. Vi visar generositet i mötet med människor. Vi är ärliga och tydliga och skapar därmed en bra grund för gott samarbete och goda resultat.

Som anställd på Reflekt kommer du att känna dig väl omhändertagen och trygg både innan avresa och väl på plats i Norge. Vi ordnar allt det praktiska åt dig, så att du kan koncentrera dig på det viktiga arbete du har att göra med patienterna. Väljer du Reflekt väljer du även flexibilitet, valmöjligheter, bra lönevillkor och bonusar, gratis resor och boende!

Vad säger våra medarbetare?

Jeanette, svensk sjuksköterska

Vad fick dig att söka jobb hos Reflekt?

Det som fick mig att söka jobb hos er, var att på eran arbetsplats, får jag möjligheten att kombinera arbetet med att även kunna arbeta på flera ställen. Hos er får jag även möjlighet för att kunna få jobba så mycket, och/eller så lite jag vill. Hos er finns även bra arbetsvillkor. 

Varför har du valt att stanna hos oss?

Ni har uppfyllt mina förväntningar, samt att er konsult har hjälpt, och väglett mig. Dessa faktorer gör att jag har valt att stanna hos er. 

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidligare kollega?

Jag skulle varmt rekommendera svenska sjuksköterskor och annan vårdpersonal att söka arbete hos Reflekt i Norge. Oavsett om du är nyutexaminerad, och behöver arbetslivserfarenhet eller har varit i gamet länge så har Reflekt, många spännande jobbmöjligheter för dig. Som nyutexaminerad har du möjlighet att testa ett jobb på flera olika ställen, och kan ta reda på var du trivs bäst och för oss som varit lite längre i leken kan vi jobba där det passar oss bäst. 

Vilka är fördelarna med att arbeta i Norge?

Genom att söka jobb hos Reflekt i Norge, får du erfarenhet, kunskap och spännande jobbmöjligheter. Hos reflekt, finns arbete, och jobbuppdrag för vårdpersonal som önskar en rolig och lärorik arbetsplats.

Bransch

Helse og omsorg

Anställda

522

Huvudkontor

Oslo

Webbplats
Reflekt

Missa inga lediga jobb från Reflekt

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor