jobbporten.se

  Region Gotland

Inom sjukvården på Gotland byggs nära samarbeten snabbt. Beslutsvägarna är korta vilket skapar en smidighet för patienter och medarbetare. Vi söker kontinuerligt medarbetare inom flera yrkeskategorier, både med och utan vårdutbildning, däribland vårdnära servicemedarbetare, undersköterskor, sjuksköterskor, barnmorskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och biomedicinska analytiker.

Vi vågar oss på att utge oss för att ha Sveriges vackrast belägna lasarett, där samtliga specialiteter finns representerade trots vår litenhet.

För dig som fått anställning hos oss och som inte är boende på Gotland finns möjlighet till subventionerad rese- och boendekostnad. Vår bostadsservice hjälper dig att hitta ett boende som passar utifrån dina förutsättningar!

https://www.gotland.se/ledigajobb

https://gotland.se/sommarvikarie

https://gotland.se/vikarie

För kontakt: hsfbemanning@gotland.se

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. Ett jobb hos oss, öns största arbetsgivare, ger trygghet och personlig utveckling för dig som individ, som lagspelare och som ledare.

När du arbetar hos oss bidrar du till att ön blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Sociala medier:
https://www.facebook.com/regiongotland
https://www.instagram.com/regiongotland/
https://www.instagram.com/viarregiongotland/
https://www.linkedin.com/company/regiongotland

Bransch

Region Gotland

Anställda

6700

Huvudkontor

Region Gotland

Webbplats
Region Gotland
Sociala medier

Region Gotland i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Region Gotland

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor