jobbporten.se

Sök jobb i Region Huvudstaden

Region Huvudstaden är Danmarks största sjukvårdsinstitution med cirka 44.000 anställda. Vårt område täcker hela Köpenhamn med omnejd, Bornholm och Nordsjälland.

Här handlar det om liv. Om att hjälpa nya liv till världen och skapa livskvalitet. Om att rädda och förbättra liv. I Region Huvudstaden träder du in i en värld full av möjligheter och mångfald, med plats för dina ambitioner. Du blir en del av något större - en mycket professionell miljö, där vi har fingret på pulsen och stödjer varandra. Du får ett meningsfullt arbete, för det handlar om liv.

Vill du vara med och göra skillnad?

Sök jobb i Region Huvudstaden här

Att leva och bo i Region Huvudstaden

Oavsett om du är ute efter storstadsliv och ett aktivt kulturliv, eller om du föredrar natur- och friluftsliv har vi en arbetsplats nära dig.

Köpenhamn är Danmarks huvudstad och största stad med cirka 1,8 miljoner invånare. Här finns ett stort kulturutbud. Du kan till exempel äta mat från alla världens kök, där gastronomiska upplevelser väntar på dig. Du kan gå på konserter och på teater och hos oss finns Tivoli, Zoo eller shopping på Strøget. Föredrar du sport finns många aktiviteter, Tour De France under sommaren 2022, Copenhagen Marathon eller internationella fotbollsmatcher. Föredrar du natur- och friluftsliv, där avståndet till grannarna är längre, kommer du att uppskatta Bornholm eller Nordsjälland. Här finns möjlighet att vandra, cykla mountainbike i naturen, samtidigt som du också kan njuta av många gastronomiska upplevelser här. Från Nordsjälland kommer du enkelt till Köpenhamn via tåg.

Oavsett vart du vill bo och leva har vi en arbetsplats nära dig.

Följ oss i sociala medier

Facebook: På Facebook kommunicerar vi framför allt med medborgare, patienter, anhöriga och brukare.

LinkedIn: På LinkedIn delar vi nyheter om sådant som rör dig som professionell och anställd.

Twitter: På Twitter delar vi nyheter om patientorienterat vårdarbete, klimatförbättringar, digitala framsteg och mycket mer. Målgruppen är media, politiker och andra opinionsbildare.

Bransch

Hälsa, Vård & Omsorg

Anställda

44 000

Huvudkontor

Köpenhamn

Webbplats
Region Hovedstaden

Missa inga lediga jobb från Region Hovedstaden

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor