jobbporten.se

  Region Norrbotten

Dags för nya utmaningar? Kom och jobba med oss i Sveriges nordligaste region!

Vi är Region Norrbotten och vi är Sveriges nordligaste län. Regionen utgör en fjärdedel av hela Sveriges yta. Vi levererar sjukvård och tandvård till regionens invånare, samt ger stöd i forskning och utbildning. Vi bidrar till utvecklingen av regionen och arbetar bland annat med kultur, kollektivtrafik och regionala samarbeten. Regionen har fem sjukhus som är placerad i Luleå/Sunderbyn, Kalix, Piteå, Gällivare och Kiruna. Utöver dem finns det 24 hälsocentral och 19 tandvårdskliniker.

Vårt arbete kännetecknas alltid av kreativitet och en hög grad av innovation. På grund av de långa avstånden i vår region drivs vi ständigt till att utveckla nya och moderna lösningar, ett exempel på detta är att våra IT-lösningar inom sjukvården anses vara bland de ledande i Sverige. Vi har två väletablerade undersökningsprogram, inom kardiovaskulär sjukdom (MONICA) och inom obstruktiv lungsjukdom (OLIN), men även ny spännande utveckling inom andra områden.

Region Norrbotten har idag cirka 6700 medarbetare, men vi måste bli fler. Vi söker medarbetare till flera av våra sjukhus, hälsocentraler och tandvårdskliniker i regionen

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

7500

Huvudkontor

Luleå

Webbplats
Region Norrbotten

Vad säger våra medarbetare?

Adam

IVA-sjuksköterska

Vivian

ST-läkare inom neurologi

Mihai

Läkare

Det kan skifta väldigt fort. Från att det är lugnt till att vi helt plötsligt får in en svårt sjuk patient. Jag gillar tempot, det kan vara stressigt men på ett bra sätt. Jag vill inte att dagarna ska se likadana ut eller att sitta bakom ett skrivbord. Det känns bra att få jobba med människor och jag känner verkligen att jag gör skillnad varje dag.

Du får inte glömma att efter vintern så kommer sommaren med en massa ljus, dagen tar aldrig slut. Har du någonsin grillat i solglasögon vid midnatt? Det kan du göra här i Norrbotten!

Jag skulle säga att Norrbotten är som ett Sverige i miniatyr. Allt jag har läst om Sverige finns här: ett varierande landskap, vacker landsbygd, ett bra hälso- och sjukvårdssystem, fantastisk kuststräcka och tystnaden. Och den samiska kulturen är berikande, jag tycker att den ger Norrbotten ett speciellt djup.

Missa inga lediga jobb från Region Norrbotten

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor