jobbporten.se

  Skolverket

Det är inte vi som står längst fram i klassrummet, men vi vägleder, stödjer och följer upp skolan för att ge våra barn och elever bättre möjligheter till lärande.

På Skolverket jobbar drygt 850 medarbetare. Här finns en bredd av kompetens och vi har många olika erfarenheter och bakgrunder. En del av oss har arbetat i förskolan och skolan, medan andra kommer från andra branscher. Det berikar och gör oss starkare.

Vårt uppdrag – skolans framtid

Vi arbetar för att alla barn och elever ska få en utbildning som är likvärdig och av god kvalitet i en trygg miljö. Det vi gör syns, påverkar och engagerar. Vår drivkraft är att förändra och förbättra för att skolan ska bli en bättre och tryggare plats. En plats där barn och elever mår bra, kan utvecklas och får känna den tillfredsställelse som det ger att göra framsteg och övervinna svårigheter.

Vårt starka engagemang för att göra skolan bättre smittar av sig och inspirerar. För det är i samspel med varandra, när vi delar med oss av insikter och lärdomar, som vi utvecklas och lär oss som mest – och hittar lösningar som gör skillnad för skolan.

Lediga jobb

Att rekrytera till en statlig verksamhet som Skolverket ställer en del krav på oss under processen. Det är bra tycker vi eftersom det minskar risken för diskriminering och samtidigt ökar träffsäkerhet och mångfald.

Våra förmåner

Det är viktigt att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet. Förutom en god arbetsmiljö erbjuder vi förmåner såsom flextid, friskvård och fler semesterdagar.

  • Upp till 50 % på distans

  • Flextid – balans mellan jobb och fritid

  • Upp till 35 dagars semester

  • Extra föräldrapenningtillägg

Bransch

Myndighet

Anställda

800

Huvudkontor

Solna

Webbplats
Skolverket

Lediga jobb från Skolverket

Undervisningsråd regionkontor Göteborg

Göteborg - 5 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Jenny Dynesius

Arbetar med att utveckla verksamheten

Frida Ekholmer

Arbetar som UX-designer

Anki Näckstam

Stöttar kommuner med många nyanlända

”Jag får vara med och skapa en mer välfungerande organisation och positiv förändring för våra målgrupper.”

”Det handlar om att designa en bra upplevelse för användarna och ta hänsyn till deras behov."

"Jag känner att vi verkligen gör skillnad och medverkar till att förbättra för eleverna. I mitt jobb är jag ofta ute och träffar de huvudmän vi arbetar med. Att få höra och se hur det är på riktigt, det är jättespännande. "

Missa inga lediga jobb från Skolverket

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor