jobbporten.se

Mer än förväntat – det är så vi jobbar inom äldreomsorgen i Södertälje kommun!

Du som blir en del av vårt team kommer att erbjudas ett mångsidigt jobb där möjligheterna att själv påverka vad du gör på dagarna är stora. Du kommer också att få arbeta i en varierad miljö. I Södertälje finns allt från landsbygd till stad och hos oss finns många olika språk och kulturer representerade. 

Vi jobbar hårt för att ta till vara potentialen hos varje medarbetare och för att du ska vara kvar länge och utvecklas hos oss. Därför erbjuder vi goda möjligheter till både flexibilitet, utbildning och karriärutveckling. Vårt salutogena förhållningssätt, nära ledarskap och dagliga reflektioner bidrar till att vi har en härlig teamkänsla och roligt på jobbet. Något som avspeglas i de goda resultat vi uppnått i både brukar- och medarbetarundersökningar. 

Att arbeta hos oss

Mångsidigt och roligt
Arbetet är mångsidigt och du erbjuds stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Vi uppmuntrar till att du får vara med och forma dina arbetsuppgifter och du får bidra utifrån dina kunskaper kring vårt arbete med; mat och måltid, välfärdsteknik, kommunikation, kultur och estetik. Arbetet erbjuder också en stor variation – här erbjuds allt från att i hemtjänsten åka runt på landet till att arbeta på särskilda boenden i urbana miljöer. Vi har också många språk och olika kulturer bland våra medarbetare och omsorgstagare. Vi vågar nästan lova att du aldrig kommer att ha en tråkig dag på jobbet!

Flexibelt och utvecklingsinriktat 
Du får vara med och påverka ditt schema. Om du vill finns också möjlighet att prova på att arbeta i flera olika verksamheter. Vi vill också erbjuda goda möjligheter till utbildning och karriärutveckling. En god introduktionsutbildning är en självklarhet, och därefter är möjligheterna oändliga. Vill du bli undersköterska, specialist, eller behöver du utvecklas språkligt? Vill du ta nästa steg mot att bli ledare och därför gå en ledarskapsutbildning? Du planerar för din karriärutveckling tillsammans med din chef. Många av våra ledare har tidigare varit medarbetare i verksamheten och vi jobbar hårt för att ta till vara potentialen hos varje medarbetare. Vi vill att du ska vara kvar länge och utvecklas hos oss!

Salutogent förhållningssätt
Det salutogena förhållningssättet främjar sådant som ser till det friska och de förmågor som finns hos en individ eller en organisation. Precis så vill vi att våra ledare ska arbeta. Ledarskapet handlar om att vara en förebild och att leda genom visioner, mål och värderingar i det dagliga arbetet. För att kunna jobba salutogent så behöver ledarna också finnas nära medarbetarna. Förutom att vi minskat antalet medarbetare per chef så har vi också infört ett strukturerat arbete med daglig reflektion. Inom flera verksamheter jobbar vi med spegling. Det salutogena förhållningssättet genomsyrar även medarbetarskapet och mötet med medborgarna. Sammantaget bidrar detta till att vi har en härlig teamkänsla och roligt på jobbet. 

Vill du jobba som semestervikarie? Läs mer på www.sodertalje.se/vikarie Bor du i Södertälje kommun kan du också komma och träffa oss i Södertälje stadshus kl. 14-17 den 25 mars, 5 april, 10 maj och 24 maj.

Läs mer om Södertälje kommun som arbetsgivare och de olika förmånerna som vi har.

Alla lediga jobb publiceras på vår hemsida – sök idag!

Bransch

Vård- och omsorgsboende, dagverksamhet och hemtjänst, kommunal verksamhet

Anställda

900

Huvudkontor

Stadshuset, Södertälje

Sociala medier

Lediga jobb från Södertälje kommun - Omsorgskontoret

Semestervikarier till Vård och Omsorg

Södertälje - 111 dagar kvar

Läs mer

Timanställda sjuksköterskor, Hälso- och sjukvårdsenhet

Södertälje - 29 dagar kvar

Läs mer

Södertälje kommun - Omsorgskontoret i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Södertälje kommun - Omsorgskontoret

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor