jobbporten.se

  SOS Alarm Sverige AB

Vi har en vision om ett tryggare Sverige för alla. Oavsett vem du är eller var du befinner dig kan du lita på oss när krisen är framme. Dag som natt, året om ser vi till att rätt hjälp finns på rätt plats i rätt tid. 

Vår verksamhet bygger i grunden på tillit. Med tillit växer vårt värde och vår betydelse för uppdragsgivare och kunder, för samhället och för den som är i nöd. Tillit är förutsättningen för vår existens och kvittot på vår framgång. Det är vårt löfte i alla våra relationer. 

I varje möte, i varje situation, i varje med- och motgång ska tillit vara vår viktigaste strävan. Det är kittet som håller oss samman. Det är ledstjärnan i vårt ledarskap och varje medarbetares ambition. Det är vad vi tror på och värnar om. Tillit ger oss förutsättningar att agera här och nu och i framtiden. Det ger oss modet att vara innovativa och att prova nya vägar. Det ger oss kraften att vara närvarande, lyhörda och respektfulla.  

Vi är SOS Alarm – en unik verksamhet där varje person är en lika viktig länk i kedjan för att skapa ett tryggare Sverige för alla.

Tillsammans skapar vi trygghet och säkerhet

Det som är gemensamt för alla här är viljan att hjälpas åt och att bidra till något viktigt i samhället. Här jobbar vi alla tillsammans och vi har ett stort förtroende för varandra. Vår kultur och våra värderingar är inte bara ord utan en känsla som finns med i allt vi gör. Vi är ett lag med olika roller där alla är lika värdefulla för resultatet. Det skapar en unik tillit och gemenskap mellan oss. Nu är vi på en spännande resa och möjligheterna till utveckling här har aldrig varit större. Hos oss får du använda dina talanger till att göra skillnad varje dag.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Säkerhetssystemtjänster

Anställda

1200

Huvudkontor

Stockholm

Missa inga lediga jobb från SOS Alarm Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor