jobbporten.se

  THS Care AB

Vi är ett företag som tidigt förstod att en av de viktigaste delarna för konsulterna när de väljer bolag är att det är en hög tillgänglighet till sin närmsta kontaktperson på företaget. Vi lägger stor vikt vid att varje möte med våra anställda och blivande konsulter blir personliga och att man inte bara är en spelpjäs i ett större koncept.

Vilka är vi? 

Det som gör oss unika är att alla våra konsultchefer själva är legitimerade sjuksköterskor som förstår din situation ute på fält. Vi vet vad du som konsult behöver för att göra ett bra jobb! Vi tror på ett hierarkilöst arbetssätt där du som konsult blir presenterad för just den arbetsplats vi tror skulle passa dina preferenser, från norr till söder i Sverige. Dessutom erbjuder vi goda förmåner utöver en konkurrenskraftig lön samt kontinuerlig HLR-utbildning för våra anställda så att man alltid kan känna trygghet när svåra situationer uppstår.

Bransch

Hälsa & sjukvård

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Sundsvall

Vad säger våra medarbetare?

Karin

Sjuksköterska

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

- Jag hade kontakt med många bolag men fastnade för THS-Care då mina konsultchefer och bolaget ägs av sjuksköterskor. Det skapar en trygghet och förståelse som jag värdesätter högt.

Varför har du valt att stanna hos oss?

- Jag har valt att stanna för att bolaget värdesätter mig som person, får mig att utvecklas och tar hand om sin personal på ett fint sätt där man känner sig uppskattad i sitt yrke.

Vad motiverar dig att fortsätta när arbetet kan kännas tungt?

- Kollegor, teamkänslan och att jag alltid har min konsultchef nära till hands om jag behöver stöttning.

Var sjuksköterskeyrket som du trodde?  

- Att arbeta som bemanningssjuksköterska har öppnat många nya möjligheter. Till en början hade jag tankar på att det inte var något för mig. Nu två år senare trivs jag bättre än någonsin och känner att jag får balans mellan arbete och fritid då jag själv kan vara med och påverka min arbetssituation.

Vad tror du att du jobbar med om 5 år?

- Jag tror att jag har läst en VUB (vidareutbildning) samt att jag fortfarande arbetar inom bemanning som sjuksköterska. I framtiden skulle jag vilja prova arbeta inom ambulanssjukvård.

Missa inga lediga jobb från THS Care AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor