jobbporten.se

Tyresö kommun

Barn och utbildningsförvaltningen erbjuder en utmanande läranderesa mot en föränderlig framtid. Vi skapar en förskola och skola för var och en - vill du vara med?

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö kommun ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en. 

Hos oss får du lära dig mycket och bidra inom ditt verksamhetsområde. Du får trevliga och kompetenta kollegor som det är lätt att gå till för stöd i arbetet. Kulturen är enligt medarbetarna själva, hjälpsam och prestigelös - med mycket glädje.

Tyresö är nära

Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss! #härtrivsnyatankar

Tyresö som arbetsplats: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss/tyreso-kommun-som-arbetsplats.html

Intervju med Förskollärare 

Bransch

Utbildning

Anställda

3 000

Huvudkontor

Tyresö

Webbplats
Tyresö kommun

Missa inga lediga jobb från Tyresö kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor