jobbporten.se

  Umeå Kommun

Umeå – en växande kommun
Umeå kommun har som mål att växa från dagens drygt 130 000 invånare till 200 000 invånare år 2050, vilket ska ske med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet.

Vi är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare och över 400 olika yrken. Umeå växer och med en ökande befolkning ökar också behovet av kommunens service till våra medborgare. Vi behöver bli fler medarbetare som fortsätter att skapa en bra välfärd, och under de närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Lediga jobb - Umeå kommun (umea.se)

Vi vill att du ska trivas! Umeå kommuns anställda tycker att deras jobb känns meningsfullt, att de gör skillnad och att deras chef visar förtroende för dem, visar vår medarbetarundersökning.

Årets superkommun 2023

Ett starkt näringsliv och en stark arbetsmarknad, god befolkningstillväxt, ett hållbart samhällsbygge, bra skola och utvecklad kultur och fritid. Det gör att Dagens Samhälle utsett Umeå kommun till Årets Superkommun 2023 i kategorin städer och stadsnära kommuner. Utmärkelsen visar att Umeå kommun framgångsrikt står väl rustad inför framtiden. Det finns ett starkt engagemang i våra verksamheter i samspel med näringslivet, andra offentliga aktörer och civilsamhället.

Äldreomsorgen – ett meningsfullt arbete

Är du sjuksköterska och vill arbeta inom äldreomsorgen i Umeå kommun i sommar? Gillar du variation och värdesätter ett meningsfullt arbete? Då är Umeå kommun rätt arbetsgivare för dig. Dina insatser kommer innebära att skapa välbefinnande och trygghet hos personer som behöver det som mest.

Vi vill behålla en god arbetsmiljö och hög patientsäkerhet även under sommaren. Dessutom ska våra medarbetare få viktig återhämtning och semester. Därför söker vi nu sjuksköterskor för att stärka vårt team under sommaren med möjlighet till fortsatt anställning efter. Vi söker din kompetens som sjuksköterska till våra verksamheter vård- och omsorgsboende, hemsjukvård samt kvälls- och nattpatrullen. Bli en av oss!

Bransch

Hälso- och sjukvård

Anställda

ca 250 inom HSL

Huvudkontor

Umeå

Webbplats
Umeå Kommun
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Daniel Lundskog Mörner

Sjuksköterska

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag valde att söka jobb som sjuksköterska i Umeå Kommun när jag var nyexaminerad. Jag trivdes med praktikplaceringarna på kommunen och tänkte att det här var något för mig. Själva arbetet i sig upplever jag är roligare och man har en större frihet över hur man kan lägga upp sin dag. Dagarna går snabbt och jag tycker om att man kan jobba enbart dagtid med glesare helgtjänstgöringar, vilket gör det lättare att planera sin fritid.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Jag valde att fortsätta arbeta inom kommunen efter min examen då jobbet är roligt, varierande och givande. Man får en bred kunskap av att jobba inom äldreomsorgen och det är värdefullt att få lära sig om lite allt möjligt. Det är också roligt att kommunen erbjuder utbildning – exempelvis såromläggning, diabetes, fallbedömningar och palliation. Dessutom får man ta del av och jobba med utvecklingsarbeten ifall man önskar det.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Jag skulle absolut rekommendera att jobba som sjuksköterska på Umeå kommun. Jobbet är varierande, arbetstiderna är bra och det går bra att komma som nyexaminerad. Det är roligt att komma till jobbet varje dag!

 

 

 

 

 

 

 

Umeå Kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Umeå Kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor