jobbporten.se

Vård- och omsorgscollege är en samverkansform på nationell, regional och lokal nivå mellan utbildningsanordnare och arbetsliv inom vård- och omsorgsområdet. Inom Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen samverkar kommuner, arbetslivet, utbildningsanordnare, fackförbundet kommunal och Arbetsförmedlingen. Tillsammans verkar vi för en ökad kvalitet i vård- och omsorgsutbildning och för stärkt kompetensförsörjning inom vård- och omsorg.

Bransch

Vård- och omsorg, Hälso- och sjukvård

Anställda

-

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Aisha Amin

Regional processledare

I min roll som processledare har jag en nära dialog och samverkan med våra certifierade parter, allt från beslutsfattare, arbetsgivare, verksamma undersköterskor, rektorer, lärare och elever. Elever som har läst en certifierad utbildning inom Vård- och omsorgscollege är starkt efterfrågade på arbetsmarknaden. Som elev från man även med sig ett diplom efter avslutad utbildning, vilket är meriterande vid anställning.

Behovet av kvalificerad vård- och omsorgspersonal är stor. Enbart för Stockholms län visar beräkningar att det kommer att behövas ytterligare ca 17 000 undersköterskor år 2035, för att möta vårdbehovet hos innevånarna. Detta beror dels på bristen på kvalificerad vård- och omsorgspersonal och höga pensionsavgångar. Arbetsmarknaden för undersköterskor är därför mycket god, med goda karriärmöjligheter.

Vill du arbeta med ett av världens viktigaste yrken? Välj då yrket undersköterska, Sveriges vanligaste yrke, men inte vilket jobb som helst! Välkommen till oss!

För mer information, besök oss på https://www.vo-college.se/.

 

 

 

 

Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Vård- och omsorgscollege Stockholmsregionen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor