jobbporten.se

  Vårdbron

Bransch

Bemanning och rekrytering – sjukvård

Anställda

9

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Vårdbron
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Annika Hugoson

Öron-Näs-Hals – specialist

Lena Vidstige

Barnmorska

Vad var det som gjorde att du ville utbilda dig till sjuksköterska/läkare osv?

Jag kommer från en läkarfamilj där både min pappa och morfar var läkare. Intresset för naturvetenskapen har alltid funnits där intresset för människor växte i takt med att jag blev äldre. Jag brinner för att hjälpa människor och kommunikationen som uppstår inom yrket. Jag älskar även att definiera problem för att sedan lösa dem. Sen utbildade jag mig till läkare och jobbade delvis i Sverige, men hade också några stopp utomlands i Frankrike, England och Holland. Jag har en lång karriär där jag var en av de första Mellanöreskirurgen år 2001 och älskar mitt jobb lika mycket idag.

Hur kommer det sig att du övergick till bemanning och vad tycker du är det bästa med det?

Övergången till att jobba som bemanningsläkare kom naturligt när jag inte trivdes på min arbetsplats. Jag startade mitt eget företag och började jobba inom bemanning för att själv kunna styra var, när och hur jag jobbade.

Vad fick dig att välja Vårdbron som arbetsgivare?

Jag hade arbetat med Ilian Vestman tidigare och när han startade upp sitt eget företag Vårdbron kändes det självklart att följa med honom på den resan också och idag har vi arbetat tillsammans i ungefär 6 år.

Hur tycker du att samarbetet med Vårdbron och varför väljer du att fortsätta arbeta med oss?

Samarbetet med Vårdbron och min bemanningsspecialist Ilian fungerar strålande där han alltid ställer upp och hittat nya uppdrag efter mina önskemål och behov. Vi har dessutom gemensamma intressen i forma av matlagning och har verkligen skapat den personliga kontakten. Jag tycket att Vårdbron med Ilian i spetsen arbetar för trygghet där konsulternas behov alltid är i fokus och de tar verkligen tiden att prata med mig på ett väldigt bra och tryggt sett som arbetsgivare.   

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Ja! Dels för att det finns en total öppenhet och transparens, dels god kommunikation utan fördröjning och att de alltid håller det som lovats.

 

 

 

 

Vad var det som gjorde att du ville utbilda dig till barnmorska?

Redan i nian bestämde jag mig för att jag ville bli barnmorska, min mormor jobbade på BB när jag var ung. Att bli barnmorska har alltid varit min dröm men jag utbildade mig inte till det förrän jag var 40 år. Jag arbetade först som undersköterska men bestämde mig sedan för att fullfölja min dröm och utbilda mig till barnmorska.

Hur kommer det sig att du övergick till bemanning och vad tycker du är det bästa med det?

Jag ville ha bättre arbetsförhållanden och schema än vad min förra arbetsplats kunde erbjuda mig Möjligheten att vidareutveckla mig var också en stor del till att jag övergick till bemanning. En annan stor anledning var att jag ville bestämma över min tid och göra det jag vill utanför arbetet. Jag kände även att jag under en stor del av livet alltid anpassat mig efter andra och att det var viktigt för mig att välja själv, utifrån vad jag ville. Det har nu gått ungefär fem år sedan jag på egen hand gick ut i livet inom vårdbemanning.

Hur tycker du att samarbetet med Vårdbron är?

Jag gillar när man har en rak och ärlig dialog vilket jag har med Patrik och är väldigt nöjd, Vårdbron erbjuder snabb kommunikation vilket passar mig bra.

Vad fick dig att välja Vårdbron som arbetsgivare?

Det är just den är raka och ärliga kommunikationen som gjorde att Vårdbron sticker ut i branschen. De håller vad de lovar och är måna om att vi som konsulter får all information som behövs, uppdrag utifrån våra önskemål och den stöttning som önskas 

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Ja det skulle jag absolut, med anledning av att jag uppskattar dialogen med Patrik och Vårdbron som företag, det är en rak och ärlig kommunikation där man står för vad man säger, jag är mycket nöjd.

 

 

 

 

Vårdbron i sociala medier