jobbporten.se

  Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen

Var med och utveckla Värmdö!

Värmdö är en av landets snabbast växande kommuner. Tillväxten gör kommunen till en dynamisk och händelserik arbetsplats.  

Värmdö kommun har idag drygt 43 000 invånare. Under de kommande åren väntar många pensionsavgångar. Det, i kombination med befolkningstillväxten, gör att Värmdö kommun inom de kommande åren kommer att behöva fler engagerade medarbetare.

Många olika uppgifter

Idag är vi över 3 000 medarbetare i Värmdö kommun som ansvarar för barnsomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Den breda verksamheten innebär att arbetsgivaren Värmdö kan erbjuda över 100 olika yrkeskategorier. Gemensamt är att vi arbetar för att skapa god service till Värmdös medborgare.

Var med och utveckla Värmdö!

Du som väljer att arbeta hos oss är också med och driver samhällsutvecklingen i Värmdö. Genom din kunskap, ditt engagemang och intresse kan du påverka och utveckla verksamheter och arbetsmetoder så att vi tillsammans gör Värmdö till en ännu bättre kommun att bo i. Alla arbetsuppgifter är viktiga och har stor betydelse för våra kommuninvånare.

Bransch

Kommun

Anställda

3400

Huvudkontor

Gustavsberg

Missa inga lediga jobb från Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor