Just nu har Jobbporten.se 1537 lediga tjänster

Utbildningar


Universitet och Högskolor


Universitet och Högskolor Att börja studera på en högskola eller ett universitet är ett stort steg i många människors liv. Skillnaden från att läsa på gymnasiet är ganska stor. Heltidsstudier på de svenska högskolorna / universiteten motsvarar en 40 timmars arbetsvecka, med andra ord lika många timmar som ett heltidsjobb

» Läs mer

KY-utbildningar


KY-utbildningar Kvalificerad yrkesutbildning (KY) är en eftergymnasial utbildningsform på högskolenivå som år 2002 blev en del av det svenska utbildningssystemet. Unikt för KY-är det nära samarbetet med näringslivet och andra utbildningsanordnare vilket gör att utbildningarna ständigt anpassas för att möta näringslivets behov på arbetskraft.

» Läs mer

Folkhögskolor


Folkhögskolor Folkhögskolan är en studieform för vuxna, från 18 år och uppåt. Till skillnad från många andra skolformer är folkhögskolan inte bunden till traditionella ämnesuppdelningar och behöver inte följa centralt utformade kursplaner.

» Läs mer

Yrkesutbildningar


Yrkesutbildningar Yrkesutbildning är för många ett ganska luddigt ord som innefattar allt från sexåriga läkarstudier till två veckor långa bartender utbildningar. Vi har för att göra betydelsen mer greppbar valt att begränsa oss genom att enbart kalla korta utbildningar på max tre år som direkt leder till en yrkestitel för yrkesutbildningar.

» Läs mer

Komvux


Komvux Till den kommunala vuxenutbildningen, komvux, har du som är över 20 år möjlighet att komplettera kunskaper du saknar från grundskolan eller gymnasiet. På gymnasienivå följer komvux samma läroplan och kursplaner som gymnasieskolan. Studietakten och antalet ämnen liksom kombinationen av dessa bestämmer du själv.

» Läs mer

Fritidskurser


Fritidskurser Vill du få en mer givande fritid? Varför inte gå den där efterlängtade dykkursen, vinprovningskvällen eller äntligen lära dig skärmflyga? Vi har samlat en rad spännande fritidskurser för dig som vill utnyttja din fritid till något riktigt roligt!

» Läs mer

Företagsutbildningar


Företagsutbildningar På Företagsutbildningar.se finns det idag 400 utbildningsföretag och över 1000 utbildningar! Allt för att du enkelt ska kunna hitta en utbildning som passar dig och ditt företag. Prova att göra en sökning och se vad som kan passa dig!

» Läs mer

Distansutbildningar


Distansutbildningar I och med den utveckling som Internet haft under de senaste åren har det blivit allt mer populärt att läsa en utbildning på distans. Idag kan man läsa allt möjligt på distans eller vad sägs om att läsa in din körkortsteori, gymnasieutbildning eller en hel högskoleutbildning...

» Läs mer

Gymnasieskolor


Gymnasieskolor Gymnasium.se hjälper dig som ska välja gymnasium att hitta information som vilka skolor och program som finns och hur man söker. Att välja gymnasieskola är ett stort val som inte bara kommer att påverka ditt liv i de tre år som utbildningen pågår utan även i framtida studie och yrkesval. Här kan du söka på program för att se vilka skolor som har den utbildning du vill gå eller ort och skola för att se om orten eller skolan du vill läsa i har det program som lockar dig. Till varje skola finns en kort beskrivning samt kontaktuppgifter så du vet vart du ska vända dig om du vill ha mer information.

» Läs mer
© 2005-2011 JOBBPORTEN.SE   |   Privacy policy   |   Villkor   |   Nätverk   |   Partners   |   Sitemap
 
Stockholm Media GroupMedrek.se